marți, 30 noiembrie 2010

Aroma 3 in 1

              Sa definesc o prietenie intre baieti si fete, pe care multi nu o cred. Ei bine, uite ca exista si e destul de puternica...sau cel putin in ceea ce ma priveste, trebuie doar sa sti sa te pastrezi la limita sau bariera de prietenie si nimic nu se va strica.
             Cafeaua aburinda care asteapta pe masa, nerabdatoare sa fie savurata. De multe ori ma intreb ce e mai placut, cafeaua sau compania? Tind sa cred ca este compania cu toate ca, prea mult spus cafea...de fapt un simplu 3 in 1. Acesta caracterizeaza o prietenie intre doi baieti si o fata si dezvolta in mod pozitiv presiunea afectiva. De ce? Sunt multe de exprimat...voi fi scurta si la subiect.
             Un 3 in 1 poate sa te incalzeasca atunci cand ti-e frig...poate sa te calmeze atunci cand esti nervos. Cel alaturi de care servesti 3 in 1 poate fi alaturi in momentele in care simti ca ai nevoie de un umar sa plangi. Zambetul dar mai ales rasul acela pentru orice banalitate atunci cand ti in mana un 3 in 1 are un farmec aparte. E atat de puternic sa inlature plictiseala si implicit somnul, dandu-ti doza de energie de care ai nevoie.
             Dar ca orice lucru are si defecte care uneori te fac sa renunti la el pentru o perioada. Se raceste prea repede si isi pierde aroma. Poate fi prea amar si atunci il inghiti cu greu, incerci sa adaugi zahar dar nu te gandesti ca poate deveni prea dulce si nu e sanatos.
            Un alt motiv care poate destrama prietenia ar putea fi clipa in care cineva pleaca...e ca si cum s-ar sparge cana preferata de "cafea". Ar fi ca si cum am concepe un 2 in 1. Dar oare asta ce inseamna? Ca nu are zahar? Uhh...ar fi prea tare. Nu are lapte? Ar fi trist. Incerci din rasputeri sa intregesti echipa dar e atat de greu...parca nici timpul nu e in favoarea noastra.
             Insa...va ramane acel gust minunat determinat de cifra 3. Savoarea va rezista mereu in suflet si se va intoarce atunci cand va exista din nou punctul triplu.
             Toate astea leaga o prietenie...minunata!

2 comentarii:

  1. Acelasi Cristi, singurul cititor al blogului?19 decembrie 2010 la 02:35

    Da...chiar se poate, si eu am experimentat-o pe propria-mi piele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de frumos!!!bravo u asta mica!!!

    RăspundețiȘtergere